VÄLKOMMEN / PRAKTISK INFO

Tina Nilsson heter jag och är legitimerad sjuksköterska, HLR instruktör och certifierad massör. Jag har även utbildat mig till akupunktör enligt den västerländska skolan.

Efter att ha arbetat på sjukhus med framför allt medicinpatienter men också på högskola och utbildning av sjuksköterskestudenter, känns det nu positivt att fokusera på friskvård och hjälpa kunder att hitta strategier och verktyg för ett friskare liv med mindre smärta.

Min filosofi är att kroppen är gjord för att användas och tål att belastas. Tyvärr så kan det ibland bli för mycket för kroppen, ofta pga monotona arbetsuppgifter, stillasittande kontorsarbete eller överansträngda muskler och leder vilket orsakar smärta, stelhet och trötthet. När kroppen inte mår bra, mår vi oftast inte bra psykiskt. Min målsättning är att hjälpa kunder med smärta orsakat av problem från muskler och leder, då kan massage och akupunktur vara en effektiv behandlingsform. Ökad livskvalité kan uppnås genom att ta hand om kroppen, träna musklerna och röra lederna men även bjuda kropp och själ på en välgörande behandling när behov uppstår.

Jag är medlem i yrkesmassörernas förbund och försäkrad genom dem. Certifierad massör av branschrådet svensk massage.

Du kan själv enkelt och bekvämt boka dina behandlingar via bokadirekt. Se De tjänster du kan boka är massage eller akupunktur.

Är du företagare eller intresserad av att erbjuda friskvård för dina anställda eller utbildning i hjärt- lungräddning så kontaktar du mig via epost eller telefon.

I samband med massagebehandling vill jag gärna veta lite om din hälsa och om du har eventuella sjukdomar jag kan behöva ta hänsyn till. Exempelvis är massage inte lämplig vid feber/infektioner. Du kommer få fylla i en hälsodeklaration på plats.   Jag är enligt lag skyldig att föra journal på alla mina kunder och den behandling de får. De gör det också möjligt att se progress och om vald behandling är bästa möjliga alternativ för dig. 

För dig som vill följa mig i sociala medier finns jag på instagram (abcmassage) och facebook (massageabc)

Tina Nilsson

Tina Nilsson heter jag och är legitimerad sjuksköterska, HLR instruktör och certifierad massör. Jag har även utbildat mig till akupunktör enligt den västerländska skolan.